weer terug van weg geweest

Vandaag (26 Sept) ben ik weer terug in Baarle Nassau. Het Italië avontuur was geweldig. Eerst een week naar Cinzia in Brixen en daarna naar Toscane, om precies te zijn; naar de Maremma. In Florence heb ik Tineke opgehaald en de rest van de vakantie hebben we samen doorgebracht. Een goede kennis had ons een plekje op haar enorme grondgebied aangeboden. Het was wel erg krap om met de camper door de poort te komen maar na veel heen en weer ge-steek lukte het dan toch het “paradijs” in te gaan. Stel je voor; een oud kerkje en een hele grote tuin die was afgezet met een goed hek. Onze camper stond prachtig achter dat kerkje tussen de cypressen, we woonden buiten en sliepen in de camper. Maar in dat kerkje, dat helemaal verbouwd was tot gasten huisje, konden we douchen en naar het toilet. Sergio kwam iedere dag met zijn hond om te trainen en ook gingen we vaak bij hem (en zijn vrouw) thuis eten. We hadden prachtig weer- goede vrienden om ons heen- goed eten- vrijheid……. wat wil een mens nog meer!
De 21e sept. zijn we daar weer vertrokken en naar Elisabetta gereden. Ik heb daar jaren geleden “gewerkt” en heb altijd goede herinneringen aan haar en haar prachtige plek. Ze woont in een oud fort waar de soldaten van Napoleon nog gelegerd zijn geweest. Prachtige plek. Ze fokt, samen met haar dochter, Goldens.
Het was heerlijk om er weer een keer te zijn. Tineke heeft van haar een paar vurruukkelukke recepten gekregen! Zondag zijn we daar weer vertrokken en in twee dagen naar Baarle Nassau gereden. Nu weer “back to normal”
Voorlopig ben ik hier (tot begin januari, dan gaan we weer naar Spanje-Portugal)