Tot eind Mei

Inmiddels hebben we HET “Osterseminar” met alle vrienden gehad. Dit jaar was het in Duitsland. We hadden een jubileum te vieren; dit was het TIENDE jaar! Twee deelnemers hadden een “memory spel” laten maken met foto’s van al die 10 jaar. Iedereen kreeg zijn eigen spel met zijn eigen foto’s. Dubbele foto’s, zodat je inderdaad “memory” kon spelen. Het was een succes!!
Een van de deelnemers had vele flessen zelfgemaakte “eierlikeur” meegebracht. Daardoor ontstond een nieuw woord; PrOstern”.
Voor mij is dit de laatste keer dat ik mee doe. Als Pasen vroeg valt moet ik extra vroeg uit Spanje terug komen en….. ik wordt toch wel moe van zo,n week trainen-lachen. Het is een vrienden seminar maar toch……. Iemand heeft de leiding bij het trainen. En dat ben ik dan weer (natuurlijk).
Nu begin ik echt aan JAPAN te denken. 5 Mei ga ik met een vriendin 3 weken naar Japan. Spannend!! De “voorpret” begint nu al. Boeken lezen over Japan- de reisgegevens bestuderen- geld bij de bank bestellen- kleren uitzoeken. Heerlijk!!
Na, Japan zal ik me weer melden.