tot 24 Mei

Inmiddels al weer twee maanden terug in “het gewone leven”.
Nou, zo gewoon was het nou ook weer niet.
Samen met vriendin Els, heb ik een maand door Duitsland gereden om 3 lezingen te geven. Eerst in de buurt van Bremen, daarna in de buurt van Kassel en als laatste in de buurt van Frankfurt. De lezingen werden goed bezocht en zijn goed verlopen. Ik merk dat er een soort routine komt. Ik blijf inmiddels ook beter “in de tijd”. Er staat 3 uur voor mijn lezing en in het begin liep het telkens nogal uit. Maar dat element heb ik inmiddels beter onder de knie. Men is echt enthousiast. Vooral de filmpjes en de tekeningen vind men zeer verhelderend.
Ook heb ik inmiddels mijn eerste blok van mijn NLP cursus gehad.
Dat smaakt zeker naar meer! Er komen nog 4 blokken en ik verheug me er echt op. Het is interessant en zeer leerzaam. Ik hoop het geleerde te kunnen gebruiken om een betere “coach” te worden. Ja ja……..
Ik kan gelukkig bij de IWT gaan kijken naar de prestaties van alle teams. En natuurlijk ben ik benieuwd naar de opdrachten die de leiding verzonnen heeft. Daar verheug ik me op.
Bovendien is het altijd gezellig weer eens bij te praten met alle bekenden.
Daarna zal ik me weer melden.