tot 22 Augustus

Inmiddels ligt de zomervakantie alweer achter ons. Ik ben een week in Limburg geweest en twee weken in Nienburg in Duitsland. Deze keer in Duitsland geen lessen, maar echt vakantie. Heerlijk. Samen met mijn vriendin Els hebben we heerlijk in Drakenburg op de camping gestaan. Toen het zo warm was konden de honden in de Weser zwemmen.
Aangezien ik in Mei 2020 “een eigen plekje” wil hebben om eindelijk weer eens mijn voeten op een vaste plek in de grond te zetten vraag ik iedereen om hulp.
Het blijkt n.l. helemaal niet zo makkelijk een huis te huren!
Ik zou graag in Nijmegen (of omstreken) willen zitten.
Het moet een huurhuis zijn van rond de 600 euro huur.
Als iemand een tip heeft hoor ik het graag. Nooit geschoten, nooit raak. Toch?
Nu eerst maar eens het jachtseizoen in gaan. Er staan al weer fijne picking up dagen genoteerd.
Dus wens ik iedereen met zijn / haar hond ook een fijn seizoen toe.