tot 18 Juni

Inmiddels is de IWT alweer (lang) voorbij. Toch wil ik even melden dat ik de opdrachten erg goed vond. Mooi afwisselend: mogelijkheden om te laten zien hoe goed je hond kon markeren, hoe goed hij de dekking aan wilde nemen en zelfstandig kon zoeken en natuurlijk waren er mooie dirigeer opdrachten waarbij je kon laten zien hoe goed je hond “lijnen” kon lopen en in de hand was. Het Schotse team heeft gewonnen en dat vond ik terecht. Het gemak waarmee zij goed en makkelijk GOED voor-joegen was een lust voor het oog.
Natuurlijk was het geweldig om allerlei bekenden weer te zien. Heerlijk!
14-15 en 16 Juni had ik mijn tweede blok van de NLP. Pittig hoor om 3 dagen zo geconcentreerd bezig te zijn maar (weer) reuze interessant en leerzaam. Verheug me al op het volgende blok over 3 weken.