tot 01-12-2019

Inmiddels al weer veel gebeurd.
Ik ben aan beide ogen aan staar geopereerd en ik zie wel wat beter.
Maar….. bij het rechteroog is het hoornvlies nog steeds niet goed genezen. Daardoor is de transplantatie voorlopig uitgesteld.
Dat is niet niet zo erg want nu kan ik tenminste naar alle picking up dagen!
Bracken is nog z goed. Laatst kwam hij zelfs met twee eenden tegelijk in zijn bek terug. Ik kon precies zien hoe hij dat deed: hij kwam met een eend uit de dekking en struikelde bijna over een andere eend. Legde de eend uit zijn bek neer en “manouvreerde” een beetje zodat hij beide eenden bij de nekken vast kon pakken, n hing rechts en de andere hing links uit zijn bek. Slim toch?
Lucy gaat ook steeds beter samen werken met mij. Ze is een hele goede wildvinder. Ze neemt zonder problemen alle dichte dekking aan en zoekt geweldig een gebied af. Maar ook is het fijn als ze contact met me wil opnemen als ik fluit en haar wil dirigeren. Dat gaat dus steeds beter. Heerlijk team die twee.
Ik ben vaak in Nijmegen geweest om de zolder leeg te halen op de Mesdagstraat, waar ik immers in Mei 2020 ga wonen. Inmiddels is de begroting voor de verbouw goedgekeurd en beginnen ze in Februari met de sloop en daarna natuurlijk met de opbouw. Spannend allemaal. Ik ben alvast begonnen met dingen voor mijn “uitzet” te verzamelen. Pannen- handdoeken- elektrisch kooktoestel- enz.
Dan komen nu nog alle feestdagen! Drukke maar gezellige tijden.