Italië

De tijd tussen Ierland en Italië bleek achteraf wat kort te zijn. Er moest teveel gebeuren in die twee en een halve week! Maar 30 Aug. zijn we dan toch vertrokken richting München. De 31 e hadden we een afspraak te gaan lunchen in München met een paar goede oude vrienden. Gezellig! 1 September ben ik door gereden naar Italië- Brixen- waar Cinzia woont. 2 September had zij met Liam een WT in Oostenrijk. Daar zijn we samen heen gereden. Verbazend hoeveel bekende mensen ik daar tegen kwam! Uiteindelijk moest Cinzia barrage lopen voor de tweede plaats. Die verloor ze omdat ze erg slordig de dummy aannam. Ze was bang dat Liam hem zou laten vallen. Begrijpelijk, hij droeg de dummy aan een puntje! Maar een derde plaats is niet gek als je bedenkt dat ze maar 2 punten minder had dan de winnaar. Het lag echt erg dicht bij elkaar.
Vanaf Zondag (de 3e sept) sta ik in Brixen en zien Cinzia en ik elkaar iedere middag. Verder RUST!
Vrijdag (de 9e sept) ga ik richting Florence en haal Zaterdag Tineke op om samen verder naar Sergio te rijden. Daar verheug ik me (ook alweer) erg op.