Barcelona en 23 Maart thuis

Barcelona!!
Ja, dat was natuurlijk een heel leuk extraatje! We vonden een bewaakte parkeerplaats waar ook campers mochten staan. Dit was redelijk dicht bij de Piaza Espania. Voor de honden was het wel twee dagen afzien want veel plek om te wandelen was er niet. Maar ja. Bovendien zaten ze natuurlijk van 10 tot 5 alleen in de camper. Wel mooi in de schaduw hoor. Wij gingen met de metro (10 minuten lopen) naar de stad. We hebben alleen maar de beroemde gebouwen van Gaudi bekeken en in het “beroemde” restaurant “de 4 katten” gegeten.
Deze twee dagen was het weer bewolkt en zelfs soms een spatje regen. Prima voor de stad dus! Maar daarna kwam het mooie weer weer terug. Dus….. toch via Andorra over de Pyreneeën! Een wens van jaren ging in vervulling. En wat was de rit mooi! Bergen, sneeuw en een stralend blauwe hemel. Ergens op de top hebben we nog uren in de zon “wintersport” gespeeld. Bovendien was er veel te zien want de wereld kampioenschappen voor skiën werd er gehouden. De dag erna zijn we in Foix in zo’n groot Thermaal bad gegaan. Lekker hoor.
Aangezien het weer hartstikke lekker was zijn we heel kalmpjes via de geweldigste Franse dorpjes naar het noorden gereden. Uiteindelijk zijn we nog bij “vriend” Rob op bezoek geweest en Zaterdag de 23e om half 6 ‘s avonds waren we thuis.
Ook weer lekker hoor. lekker kunnen LOPEN in huis. De luxe van een wc die je door kunt spoelen en zo voort. hahaha
Morgen opruimen en dan “back to normal” !!
We hebben bijna 8000 km gereden zonder een schrammetje op te lopen. Toch knap voor twee oudjes, nietwaar?