17 Oktober 2019

Het is hoog tijd voor een up-date!
Er is zoveel gebeurd dat ik gewoon niet weet waar te beginnen.
In ieder geval hoop ik dat iedereen een mooie tijd en wellicht mooie successen met zijn hond heeft gehad.
Ik heb mijn NLP cursus afgerond en ben echt blij dat ik het gedaan heb, Zó interessant en leerzaam.
Voor mijn toekomst is de kogel door de kerk: ik ga een zolder appartement in Nijmegen huren.
Vanaf Februari wordt deze zolder verbouwt en in Mei trek ik er in. Spannend! Dan heb ik weer een eigen plek en is het “zigeuner leven” voorbij. Bracken en ik moeten dan wel telkens TWEE trappen op. Gaat ons lukken!
Ik blijf ook daar wel privé lessen geven en natuurlijk zal ik in Duitsland lezingen blijven geven. Voor 2020 staan er alweer 4 afspraken.
“Never a dull moment”.
Mijn picking-up seizoen is “in het honderd “ gelopen. Ik heb er namelijk voor gekozen om me aan beide ogen aan staar te laten opereren. Mijn ogen zijn nu ge-upgrade!! Volgende week ga ik voor het eerst weer eens picker-up spelen en hoop de eenden dan ook werkelijk te zien vallen. (haha)
Als alles gaat zoals ik gepland heb ga ik dan op 3 December onder het mes voor een hoornvlies transplantatie. Dat houdt dan wel in dat ik de hele maand December weer uitgeschakeld ben voor de jacht. Nou ja, je moet prioriteiten stellen in het leven!
Ik ben natuurlijk erg aan het opruimen en heb besloten
mijn twee boeken “Graaf van Bylandt” van de hand te doen.
Heeft iemand belangstelling? 500 euro wil ik er voor hebben.
Je kunt me per mail een bericht sturen.
Dat was het dan weer voor deze keer.

tot 22 Augustus

Inmiddels ligt de zomervakantie alweer achter ons. Ik ben een week in Limburg geweest en twee weken in Nienburg in Duitsland. Deze keer in Duitsland geen lessen, maar echt vakantie. Heerlijk. Samen met mijn vriendin Els hebben we heerlijk in Drakenburg op de camping gestaan. Toen het zo warm was konden de honden in de Weser zwemmen.
Aangezien ik in Mei 2020 “een eigen plekje” wil hebben om eindelijk weer eens mijn voeten op een vaste plek in de grond te zetten vraag ik iedereen om hulp.
Het blijkt n.l. helemaal niet zo makkelijk een huis te huren!
Ik zou graag in Nijmegen (of omstreken) willen zitten.
Het moet een huurhuis zijn van rond de 600 euro huur.
Als iemand een tip heeft hoor ik het graag. Nooit geschoten, nooit raak. Toch?
Nu eerst maar eens het jachtseizoen in gaan. Er staan al weer fijne picking up dagen genoteerd.
Dus wens ik iedereen met zijn / haar hond ook een fijn seizoen toe.

tot 18 Juni

Inmiddels is de IWT alweer (lang) voorbij. Toch wil ik even melden dat ik de opdrachten erg goed vond. Mooi afwisselend: mogelijkheden om te laten zien hoe goed je hond kon markeren, hoe goed hij de dekking aan wilde nemen en zelfstandig kon zoeken en natuurlijk waren er mooie dirigeer opdrachten waarbij je kon laten zien hoe goed je hond “lijnen” kon lopen en in de hand was. Het Schotse team heeft gewonnen en dat vond ik terecht. Het gemak waarmee zij goed en makkelijk GOED voor-joegen was een lust voor het oog.
Natuurlijk was het geweldig om allerlei bekenden weer te zien. Heerlijk!
14-15 en 16 Juni had ik mijn tweede blok van de NLP. Pittig hoor om 3 dagen zo geconcentreerd bezig te zijn maar (weer) reuze interessant en leerzaam. Verheug me al op het volgende blok over 3 weken.

« ouder nieuwer »