tot 22 Augustus

Inmiddels ligt de zomervakantie alweer achter ons. Ik ben een week in Limburg geweest en twee weken in Nienburg in Duitsland. Deze keer in Duitsland geen lessen, maar echt vakantie. Heerlijk. Samen met mijn vriendin Els hebben we heerlijk in Drakenburg op de camping gestaan. Toen het zo warm was konden de honden in de Weser zwemmen.
Aangezien ik in Mei 2020 “een eigen plekje” wil hebben om eindelijk weer eens mijn voeten op een vaste plek in de grond te zetten vraag ik iedereen om hulp.
Het blijkt n.l. helemaal niet zo makkelijk een huis te huren!
Ik zou graag in Nijmegen (of omstreken) willen zitten.
Het moet een huurhuis zijn van rond de 600 euro huur.
Als iemand een tip heeft hoor ik het graag. Nooit geschoten, nooit raak. Toch?
Nu eerst maar eens het jachtseizoen in gaan. Er staan al weer fijne picking up dagen genoteerd.
Dus wens ik iedereen met zijn / haar hond ook een fijn seizoen toe.

tot 18 Juni

Inmiddels is de IWT alweer (lang) voorbij. Toch wil ik even melden dat ik de opdrachten erg goed vond. Mooi afwisselend: mogelijkheden om te laten zien hoe goed je hond kon markeren, hoe goed hij de dekking aan wilde nemen en zelfstandig kon zoeken en natuurlijk waren er mooie dirigeer opdrachten waarbij je kon laten zien hoe goed je hond “lijnen” kon lopen en in de hand was. Het Schotse team heeft gewonnen en dat vond ik terecht. Het gemak waarmee zij goed en makkelijk GOED voor-joegen was een lust voor het oog.
Natuurlijk was het geweldig om allerlei bekenden weer te zien. Heerlijk!
14-15 en 16 Juni had ik mijn tweede blok van de NLP. Pittig hoor om 3 dagen zo geconcentreerd bezig te zijn maar (weer) reuze interessant en leerzaam. Verheug me al op het volgende blok over 3 weken.

tot 24 Mei

Inmiddels al weer twee maanden terug in “het gewone leven”.
Nou, zo gewoon was het nou ook weer niet.
Samen met vriendin Els, heb ik een maand door Duitsland gereden om 3 lezingen te geven. Eerst in de buurt van Bremen, daarna in de buurt van Kassel en als laatste in de buurt van Frankfurt. De lezingen werden goed bezocht en zijn goed verlopen. Ik merk dat er een soort routine komt. Ik blijf inmiddels ook beter “in de tijd”. Er staat 3 uur voor mijn lezing en in het begin liep het telkens nogal uit. Maar dat element heb ik inmiddels beter onder de knie. Men is echt enthousiast. Vooral de filmpjes en de tekeningen vind men zeer verhelderend.
Ook heb ik inmiddels mijn eerste blok van mijn NLP cursus gehad.
Dat smaakt zeker naar meer! Er komen nog 4 blokken en ik verheug me er echt op. Het is interessant en zeer leerzaam. Ik hoop het geleerde te kunnen gebruiken om een betere “coach” te worden. Ja ja……..
Ik kan gelukkig bij de IWT gaan kijken naar de prestaties van alle teams. En natuurlijk ben ik benieuwd naar de opdrachten die de leiding verzonnen heeft. Daar verheug ik me op.
Bovendien is het altijd gezellig weer eens bij te praten met alle bekenden.
Daarna zal ik me weer melden.

« ouder nieuwer »