5 Mei Nijmegen

Ja, het is zover…. ik woon op mijn nieuwe adres in Nijmegen. Het was toch nog hard werken de laatste drie weken maar het is allemaal gelukt. Ondanks de Corona voorschriften hebben we toch alles klaar gekregen. Onze aannemer, Luuk Artz, was gewoonweg geweldig. Zo vakkundig, zo vriendelijk, zo behulpzaam, mee denkend, betrouwbaar in zijn afspraken, betrokken en open voor alle plannen.
Gewoon GEWELDIG.
De dag van de verhuizing was wel spannend. Ik had een draaiboek gemaakt zodat iedereen die wilde helpen niet met elkaar in aanraking kwam. Er was een verhuislift gehuurd en Luuk (alweer mijn held Luuk) heeft ervoor gezorgd dat er geen ongelukken gebeurden.
Ook werd ik heel warm en hartelijk hier in de straat ontvangen. Voelt direct als “thuis”. Bracken voelt zich ook goed, geloof ik. Hij neemt de twee trappen makkelijker dan ik! Haha.
Een nieuwe periode in mijn leven is begonnen. Ik heb er zin in!
Even reclame maken voor Luuk:
Artz. Timmerwerken en verbouw
E-mail: Artz.timmerwerken@gmail.com
tel; +31 6 40859313