17 Oktober 2019

Het is hoog tijd voor een up-date!
Er is zoveel gebeurd dat ik gewoon niet weet waar te beginnen.
In ieder geval hoop ik dat iedereen een mooie tijd en wellicht mooie successen met zijn hond heeft gehad.
Ik heb mijn NLP cursus afgerond en ben echt blij dat ik het gedaan heb, Zó interessant en leerzaam.
Voor mijn toekomst is de kogel door de kerk: ik ga een zolder appartement in Nijmegen huren.
Vanaf Februari wordt deze zolder verbouwt en in Mei trek ik er in. Spannend! Dan heb ik weer een eigen plek en is het “zigeuner leven” voorbij. Bracken en ik moeten dan wel telkens TWEE trappen op. Gaat ons lukken!
Ik blijf ook daar wel privé lessen geven en natuurlijk zal ik in Duitsland lezingen blijven geven. Voor 2020 staan er alweer 4 afspraken.
“Never a dull moment”.
Mijn picking-up seizoen is “in het honderd “ gelopen. Ik heb er namelijk voor gekozen om me aan beide ogen aan staar te laten opereren. Mijn ogen zijn nu ge-upgrade!! Volgende week ga ik voor het eerst weer eens picker-up spelen en hoop de eenden dan ook werkelijk te zien vallen. (haha)
Als alles gaat zoals ik gepland heb ga ik dan op 3 December onder het mes voor een hoornvlies transplantatie. Dat houdt dan wel in dat ik de hele maand December weer uitgeschakeld ben voor de jacht. Nou ja, je moet prioriteiten stellen in het leven!
Ik ben natuurlijk erg aan het opruimen en heb besloten
mijn twee boeken “Graaf van Bylandt” van de hand te doen.
Heeft iemand belangstelling? 500 euro wil ik er voor hebben.
Je kunt me per mail een bericht sturen.
Dat was het dan weer voor deze keer.