10 Maart

Ik heb immers verteld dat we op onze laatste stopplek onweer hadden. Nou, dat was maar kort en niet eens zoveel regen.Later op de avond was de lucht alweer rood met de ondergaande zon. We zijn de volgende morgen redelijk op tijd vertrokken want we wilden VOGELS zien. Nu bij een meer. In ieder geval hebben we een paar gieren en roofvogels gezien en natuurlijk wat vreemde eendjes op het water. Maar mooi dat het daar was!! Heerlijk ergens een tijdje in de zon gezeten en uiteindelijk (via de APP van Tineke) een camper plek gevonden in de binnenlanden. Daar was het zo heerlijk rustig dat we de volgende dag gewoon zijn blijven staan. We hebben besloten om niet via Andorra te reizen (Tineke is bang dat er sneeuw ligt in de bergen) maar Barcelona te bezoeken. Maar niet in het weekend. Dus…. zitten we nu in BOT op een goeie camping. Ongeveer 200 km ten zuiden van Barcelona. De tour vanuit de laatste plek in de buurt van de Ebro naar hier was weer fenomenaal mooi. We zijn via Lleida gereden. Dit is de hoek van de amandelbomen en die bloeien nu volop. Ook hebben we hier veel melkvee gezien.
Wassen en douchen en dan Maandag naar Barcelona. Tineke heeft al kaartjes besteld voor de mooiste gebouwen van Gaudi; Casa Mmila en Sacrada Familia.
Dat wordt smullen!! We blijven er van 11 tot 14 Maart en gaan dan langs die kust omhoog naar Frankrijk en naar huis. We zijn ongeveer de 23 ste thuis.