09 Januari Biaritz

We zitten inmiddels aan het strand in Biaritz.
Afgelopen Zaterdag zijn we vertrokken en omdat het aldoor miezerig weer was zijn we flink door gereden. Onderweg bleek dat er iets niet in orde was met de elektriciteit! Toen we ergens (zonder stroom) stonden wilde Tineke checken hoe vol de accu’s waren en FLOEP, alles uit en we zaten in het donker. Zak-lamp erbij en eens even rustig nadenken………
Het agregaat aangesloten en ja hoor, 220 volt deed het wel. Probleem zit hem dus in de 12 volt voorziening. Accu’s leeg (lees; kapot)? Kortsluiting?
Tineke zocht op internet een Hymer garage bij Souston. Maandag gesloten! Dan maar naar de camperplaats in Souston en op stroom. Dinsdag ochtend eerst maar eens naar LeClerc. Veel wijn en de heerlijkste kazen en paté’s gekocht. Yammie!
Daarna naar de Hymer garage maar ze konden niets doen. Doorgestuurd naar een Accu bedrijf om de accu’s door te laten meten. Ook hier konden ze ons op zo korte termijn niet helpen. Nou, dan rijden we maar door en zien we in Spanje wel. Het lastige is dat we nu niet “wild” kunnen staan. Maar ja…. Tineke heeft een handige app om camper plaatsen op te zoeken en zo kwamen we dus in Biaritz. Prima plek mét stroom. Morgen rijden we verder want op de weer-voorspellingen zagen we dat het noodweer wordt in noord Spanje! Daar willen we dus morgen VOOR dat noodweer doorheen zijn richting Zaragoza. Spannend allemaal. Het gaat goed met ons. Gisteren hadden we mooi weer en vanochtend ook nog maar we verlangen naar MEER ZON en warmte. Gaan we vinden!!.