Nieuw verkoopadres voor mijn artikelen

Sinds 1 April is de distributie van mijn artikelen in handen andere handen.
Na jaren van goede samenwerking gaf Michelle (info@jachttraining.nl) aan ermee te willen stoppen.

Nu kunt U alles bestellen via: MONIEK OPHEY
Site: JACHTHONDENWINKEL HUNTER & CO
Mail: sales@jachthondenwinkel.nl

OOk via het BRABANTS JACHTHUIS van RICO VAN DER SCHEER kunt U uw bestellingen plaatsen of eens een bezoek brengen aan zijn geweldige jacht-winkel.
Kruisweg 10
5406 PB
Uden.
Site: www.hetbrabantsjachthuis.nl
Mail: info@hetbrabantsjachthuis.nl

Kijk maar eens gauw op hun sites.

5 Mei Nijmegen

Ja, het is zover…. ik woon op mijn nieuwe adres in Nijmegen. Het was toch nog hard werken de laatste drie weken maar het is allemaal gelukt. Ondanks de Corona voorschriften hebben we toch alles klaar gekregen. Onze aannemer, Luuk Artz, was gewoonweg geweldig. Zo vakkundig, zo vriendelijk, zo behulpzaam, mee denkend, betrouwbaar in zijn afspraken, betrokken en open voor alle plannen.
Gewoon GEWELDIG.
De dag van de verhuizing was wel spannend. Ik had een draaiboek gemaakt zodat iedereen die wilde helpen niet met elkaar in aanraking kwam. Er was een verhuislift gehuurd en Luuk (alweer mijn held Luuk) heeft ervoor gezorgd dat er geen ongelukken gebeurden.
Ook werd ik heel warm en hartelijk hier in de straat ontvangen. Voelt direct als “thuis”. Bracken voelt zich ook goed, geloof ik. Hij neemt de twee trappen makkelijker dan ik! Haha.
Een nieuwe periode in mijn leven is begonnen. Ik heb er zin in!
Even reclame maken voor Luuk:
Artz. Timmerwerken en verbouw
E-mail: Artz.timmerwerken@gmail.com
tel; +31 6 40859313

de verbouw in Nijmegen. 01-03-2020

Inmiddels zijn “de mannen” alweer een kleine maand aan het werk daar boven op “mijn zolder”. De firma Artz is geweldig. Luuk Artz is echt een lot uit de loterij. Hij is de timmerman en de “opzichter”. Hij stuurt een aantal andere mannen aan die voor het elektra – gas en water zorgen. En het wordt zoooo mooi!
Alles gaat in prima overleg.
Dat houdt dus wel in dat ik aldoor een paar dagen in Nijmegen aanwezig moet zijn. Prima. Elke keer als ik kom is er wel weer iets nieuws te beslissen: waar moeten de stopcontacten, de licht punten, de wastafel enz. Spannend, want dit is voor mij ook allemaal nieuw.
Ik kan niet wachten om er in te trekken! 1 Mei moet ik er zitten. Of we dat gaan halen?? Ik hoop het.

ouder