Nieuw adres voor de verkoop van mijn artikelen

De verkoop gaat via de jachtwinkel van Rico van der Scheer
Het Brabants jachthuis.
Kruisweg 10
5406 PB
Uden
Mail adres: info@hetbrabantsjachthuis.nl
tel: +31 492 553 460

Of on-line via de webshop van Moniek van Hunter&Co
haar site is;
www.jachthondenwinkel Hunter& Co
Mail adres: sales@jachthondenwinkel.nl
tel: +31 618 708 550

Uitleg over mijn artikelen:


Mijn boek “De Drie Karakters”

RECENSIE van het boek: Anke Bogaerts is een voorvechtster van een positieve manier van trainen. In haar boek “De drie karakters” beschrijft zij de “gevoelshond”, de “actiehond” en de “ogenhond” en geeft de verschillende manieren van training aan voor de respectievelijke karakters. Zij legt uit welke problemen zich kunnen voordoen tijdens het trainen van een markeer-, een verloren-, en/of een dirigeer apport en maakt duidelijk hoe deze problemen inherent zijn aan de drie verschillende karakters. Zij beschrijft het ontstaan van (eventuele) problemen en geeft in de oplossing tevens aan hoe men het probleem had kunnen voorkomen. Een onmisbaar boek voor voorjagers en jachthonden-trainers.

DVD – De drie Karakters Deze DVD is gemaakt ter ondersteuning van de oefeningen die in mijn boek “De Drie Karakters” beschreven staan. Alle oefeningen worden op verschillend trainingsniveau uitgevoerd. Zonder het boek zijn de oefeningen die op deze DVD worden getoond, moeilijk te begrijpen. De achterliggende gedachten worden namelijk uitgebreid in het boek beschreven.

Klik hier! voor een preview!

Klik hier! voor een previeuw in het Duits

Speeltijd: 76 minuten
Oefeningen: 60

—————————————————————————————————————

Het boek:
ZWEETWERK in theorie en praktijk

“Anke Bogaerts haar tweede boek is weer een aanrader. In klare taal behandelt ze het totale traject van het leggen van het zweetspoor, de training van de hond en het werk met de hond op een natuur-nazoek van een aangeschoten of aangereden stuk grofwild. Je merkt duidelijk dat ze haar kennis uit de praktijk heeft. Regelmatig wordt door middel van praktijkvoorbeelden de theorie geanalyseerd en verklaard.
Ook hier komt de theorie van Anke haar eerste boek “De Drie Karakters” duidelijk naar voren. Voor elk karakter is een andere benadering in training voor het zweetwerk beschreven. De lezer wordt als het ware door Anke aan de hand meegenomen om samen met zijn hond een “zweetteam” te worden.
Het boek is rijkelijk voorzien van toelichtende foto’s en tekeningen en luchtig geschreven. Dit alles maakt “Zweetwerk in theorie en praktijk” een welkome hulp, voor alle voorjagers die met hun honden zweetwerk willen gaan doen.”

—————————————————————————————————————

—————————————————————————————————-

Mijn Hondentrainings-kaartspel

Dit is alleen nog in het DUITS te verkrijgen.

Het hondentrainings-kaartspel is een soort kwartet, waarbij de trainer zijn opdrachten zelf samenvoegt uit vijf verschillende catagoriën in het kaartspel. Door middel van steeds nieuwe combinaties blijft de training afwisselend en uitdagend. Voor zowel de trainer als de hond!

Het spel wordt geleverd in een plastic klep-doosje met 60 geplastificeerde kaarten van 8 × 12 cm. Er zit een duidelijke gebruiksaanwijzing bij en enkele blanco kaarten om zelf opdrachten te maken en/of aan te vullen.

Het complete spel (in het Duits) is on-line te bestellen bij
Hund&Freizeit.
Hun site: hund-und-freizeit.com